• Nieuw bed nodig? Ga voor een boxspring!

  Een van de allerbelangrijkste dingen die een mens kan ‘bezitten’ is in feite een goede nachtrust. Want als je ervoor weet te zorgen dat je (nagenoeg) altijd goed slaapt, dan vertaalt zich dat in goed functioneren overdag. Dat in de zin van dat je niet slaperig of vermoeid bent. Ook je humeur is aanmerkelijk beter wanneer je uitgerust bent dan wanneer je oververmoeid bent. Voor een goede nachtrust zou je dan ook eigenlijk alles over moeten hebben. De kwaliteit van je bed is hierbij natuurlijk een belangrijk aspect. Vooral als je matras al wat ouder is, is het verstandig eens over een nieuw exemplaar na te denken. De meeste matrassen zijn na een jaar of tien immers versleten. Een mooi moment om wellicht voor een upgrade te gaan. Heb je weleens een tweepersoons boxspring uitgeprobeerd? Deze zou de kwaliteit van je nachtrust weleens naar een heel nieuw niveau kunnen brengen.

  tweepersoons boxspring

  Wat heeft een boxspring te bieden?

  Boxspring staan er ten eerste om bekend dat in zowel het matras als in de constructie vering aangebracht kan worden. Je kunt veel baat hebben bij deze vering, zeker als je een model en een matras weet aan te schaffen die goed passen bij de vorm van je lichaam en aan jouw manier van slapen. Verder kenmerken boxsprings zich door hun goede ventilatie. Het slaapcomfort kan verder worden vergroot door de elektrische verstelsystemen die er zijn. Tenslotte mag je er bij een boxspring vanuit gaan dat deze zo’n 25 jaar mee gaat.

  tweepersoons boxspring
 • De trappen vervangen

  In huis vind je voldoende trappen. Dit zorgt voor veiligheid wanneer je naar boven toe wilt. Echter wil je ook dat dit er netjes en modern uit komt te zien toch? Hiervoor is het renoveren van een trap wellicht het beste wat je kunt doen. Is dit niet meer mogelijk? Bekijk dan de mogelijkheden om het geheel te vervangen voor een nieuw exemplaar. Hiervoor raad ik je aan om diverse bedrijven eerst met elkaar te vergelijken alvorens je de keuze gaat maken. Je weet immers niet hoeveel designs er online te vinden is toch?

  trappen

  Zo heb je bijvoorbeeld op de website van houtcompleet.nl een ruim assortiment. De ronde, rechte en zelfs een trap met een lichte draai erin kan je hier vinden. Dan nog niet gesproken over de kleuren en aantrekkelijke prijzen die je hier kunt vinden. Eigenlijk kan ik je garanderen dat je bij dit bedrijf zeer zeker zult slagen. Alleen nog even het assortiment bekijken en daarin de keuze maken. Vervolgens ben jij er klaar voor om hiermee aan de slag te gaan!

  trappen

  Een wenteltrap is niet alleen modern. Het oogt ook nog eens zeer netjes wanneer je dit in huis hebt. De eenvoud van het monteren is zo gedaan en daar kan jij nog een hele lange tijd van profiteren. In feite is de website van houtcompleet.nl perfect voor iedereen! Ook ondernemers kunnen hier gerust hun bestelling plaatsen.

 • Led buitenverlichting, heb jij lichten nodig voor in de tuin?

  Led buitenverlichting, heb jij lichten nodig voor in de tuin? Ben jij misschien op zoek naar verlichting voor je nieuwe woning? Of is er misschien een lampje kapot gegaan in de keuken omdat hij het simpel niet meer doet? Of ben jij misschien op zoek naar verlichting die je kan gebruiken voor in de tuin? Dan heb je hiervoor verschillende mogelijkheden. Een van de mogelijkheden die je kan gebruiken is dat je een kijkje kan nemen op de website van letsled. Hier bieden ze je een groot assortiment met veel verschillende verlichting en mogelijkheden. Denk hierbij aan dimmers die je kan gebruiken voor je lampen. Door te kijken naar je persoonlijke wensen kan je altijd wel komen op verschillende alternatieven. Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden kan je een kijkje nemen op de website.

  Led buitenverlichting, veel verschillende mogelijkheden

  Als je op zoek bent naar verlichting in de tuin heb je vaak de keuzes uit veel verschillende mogelijkheden. Door te gaan kijken naar wat je persoonlijke wensen zijn en waar jij precies naar op zoek bent kan je altijd wel komen op verschillende mogelijkheden. Hoe groot is je tuin en wat voor verlichting wil je hier hebben? Bij het kiezen van verlichting in de tuin moet je natuurlijk wel letten op een ding. Dit is dat je moet kijken naar lampen die tegen vocht kunnen. Het is belangrijk om dit alvast van te voren te gaan bekijken zodat je zeker weet dat je de goede lampen hebt. Voor meer informatie kan je een kijkje nemen op de website. 

 • Toiletten kopen niet vanzelfsprekend

  Het is op eten na misschien wel het meest essentiële in het leven, de toilet. De mensheid zou zijn ontlasting wel in de natuur kunnen doen, maar dat ging in het verleden fout. Vroeger konden mensen nog geen toilet kopen. Dan praten wij natuurlijk niet over de afgelopen jaren alsof wij het mee hebben gemaakt, maar over het tijdperk van de middeleeuwen en daarvoor. Echter waren er in die tijd ook al toiletten maar was dat alleen voor de hoogste laag van de maatschappij. De armen moesten maar in een emmer poepen en plassen en op straat dumpen.

  Daar ging het fout

  Zoals in de vorige alinea staat moesten de armen maar in een emmer poepen en plassen vroeger. Maar daar ging het juist fout. Doordat mensen dit op straat gooide en er geen riolen waren, dook de pest op. De pest ook wel de zwarte dood genoemd, is al eeuwen actief geweest in de wereld. Dit kwam voornamelijk doordat er geen riolen waren voor alle burgers en zij niet toilet kopen konden. Het riool verhaal is dan ook wel apart. Aangezien de romeinen veelvuldig gebruik van riolen maakte om de pest te bestrijden. Echter kwam dit altijd later weer in verval.

 • Waarom ik koos voor massief parket

  Mijn ervaring bij het aanschaffen van massief parket is waarover ik graag mijn reactie achter wil laten op deze blog. Veel mensen kennen het gevoel wanneer zij staan voor de moeilijke keuze om een gepaste vloer in een woning te laten leggen. Want welke vloer past nu echt in jouw woning? En hoe zit het met de levensduur? 

  Zelf stond ik ook voor dit dilemma. De vorige vloer was nog van de vorige bewoners van ons huis. Deze had zijn beste tijd dan ook al gehad toen we het huis kochten. Maar omdat wij ons huis hebben verbouwd moest de oude vloer er sowieso uit. Het werd tijd voor iets nieuws. Omdat mijn vrouw en ik er op het internet niet echt uitkwamen wat wij nu eigenlijk het beste moesten kiezen, zijn wij naar de showroom van Knulst Houten Vloeren gegaan. 

  Massief parket uitzoeken op houtsoort

  Aangekomen in de showroom in Nunspeet, werden wij overladen door de ruime keuze. Gelukkig konden we direct iemand aanspreken met al onze vragen. We wilde een massief houten vloer maar niet te donker. We mochten direct meelopen naar alle keuzemogelijkheden van dit type vloer. Tevens werd ons getoond hoe stevig deze vloer is en hoe deze het beste onderhouden kan worden. Al pratend konden wij ons al voorstellen hoe dit in ons huis zou passen. Ons huis is voorzien van veel licht en deze vloer zou prima tot zijn recht komen. De keuze is op eiken gevallen en de vloer kon ook al spoedig worden gelegd. Dit is dan ook keurig verzorgd. 

  Ons huis is nu helemaal klaar om opnieuw te worden ingericht. De oude meubels hebben wij geschonken aan de kringloop. En nu kunnen wij aan de hand van onze stralende nieuwe vloer alle meubels en decoraties  hierop uitzoeken. De nieuwe vloer ziet er in ons huis nog mooier uit dan in de showroom. 

 • By boo, zou jij hier verschillende meubels van willen kopen?

  By boo, zou jij hier verschillende meubels van willen kopen? Ben jij bezig met een verhuizing en heb je al een nieuwe woning? Dan is natuurlijk nu de bedoeling dat je je woning vult met mooie meubels om je huis zo knus en gezellig mogelijk te maken. Dan is het zeker mogelijk om verschillende meubels te vinden in een woonwinkel. Hier bieden ze jou veel verschillende mogelijkheden en veel verschillende meubels die voor jou in je woning kunnen staan. In een woonwinkel heb je de mogelijkheid om te kiezen uit veel verschillende merken die jou allemaal verschillende producten kunnen aanbieden. Zo kan je ook via de webshop een kijkje nemen in het grote assortiment wat voor jou aangeboden staat. Neem snel een kijkje op de website voor meer informatie. 

  By Boo

  De verschillende producten van By boo

  Er zijn veel verschillende soorten merken en producten waaruit je kan kiezen in een woonwinkel. Door te kijken naar je persoonlijke wensen kan je altijd wel komen op verschillende mogelijkheden. Een groot merk die je vrijwel altijd kan vinden zijn de producten van By boo. Dit is een groot merk die veel verschillende producten en accessoires in zijn bezit heeft die jij kan gaan gebruiken voor jouw woning. Je kan hierbij denken aan veel verschillende soorten tafels, stoelen, banken en veel meer. Door een kijkje te nemen op de website kan jij de verschillende producten van dit merk bekijken en aanschaffen als je dit wilt. Neem snel een kijkje op de website voor meer informatie.

 • Makelaardij Altena, wonen in het prachtige Rivierengebied

  In de afgelopen jaren is de woningmarkt erg aan het schommelen. Zo zijn er vele huizen in de gemeente Altena die te koop staan en op het andere moment is er niets te vinden. Het kan ook voorkomen dat u net te laat op de websites van de bekende makelaars kijkt en dat u keer op keer achter het net vist. Dit kunt u voor zijn! Door de website van makelaardij Altena, ViaJoop, in de gaten te houden bent u als één van de eerste op de hoogte van de nieuwe woningen in de gemeente Altena. ViaJoop is een gedreven makelaar die bekend staat om zijn korte lijntjes en goede contacten met klanten. Makelaardij Altena is voor u de makelaar in de gemeente Altena die u goed van dienst kan zijn voor het kopen of verkopen van uw woning. 

  makelaardij

  Huizen kopen of verkopen bij ViaJoop

  ViaJoop staat bekend als een gedreven makelaar die al vele jaren mee draait in de gemeente Altena. Bij ViaJoop bent u aan het juiste adres om uw woning te verkopen of te verhuren. Ook als u op zoek bent naar een nieuwe woning heeft ViaJoop een ruim en actueel aanbod op zijn website staan. ViaJoop staat bekend als de betrouwbare makelaar uit Altena die als sinds 2013 een grote speler in de huizenmarkt is. De makelaars van ViaJoop hebben een frisse blik op de huizenmarkt en adviseren u graag over de koop of verkoop van uw woning. Doordat de medewerkers van dit makelaarskantoor korte lijntjes onderhouden met klanten kunnen zij snel schakelen en u op de hoogte brengen van de laatste informatie. ViaJoop staat bekend om zijn no nonsens en geen poespas mentaliteit. De kracht van ViaJoop is dat zij woningen zo goed mogelijk vindbaar maken met slimme creatieve marketingmiddelen. De jarenlange ervaring die ViaJoop in huis heeft bied grote kansen voor het vinden van een woning en het verkopen van uw huidige woning. ViaJoop is een betrouwbare partner om mee samen te werken. 

  Viajoop

  Gratis waardebepaling bij makelaardij Altena

  Bij ViaJoop kunt u gratis een waardebepaling uit laten voeren. Door deze waardebepaling krijgt u een goed beeld van wat uw woning op kan leveren. De verwachte verkoopwaarde word hiermee voor u berekend. Een waardebepaling is niet hetzelfde als een taxatie rapport. U kunt vrijblijvend een waardebepaling aanvragen zodat u goed geadviseerd kan worden voor de verkoop van uw woning. Benieuwd wat ViaJoop voor u kan beteken? Neem snel een kijkje op de website van ViaJoop en laat u adviseren over de vele mogelijkheden. 

 • Beleggen in vastgoed voor beginners

  Wilt u graag beleggen in vastgoed, maar weet u niet goed waar u moet beginnen? U hoort verhalen dat mensen veel geld stoppen in onroerend goed en veel geld opbouwen. Hoe doen zij dat eigenlijk? Het is niet zomaar geld stoppen in ‘iets’ en dan maar denken dat het goed gaat. U kunt de vraag wel stellen aan uzelf: Is beleggen in vastgoed nou echt een goede manier om wat extra geld te verdienen en zo ja, hoe werkt dat dan? En wat is nu het verschil tussen beleggen in vastgoed en investeren in vastgoed?

  beleggen

   Wat is beleggen in vastgoed?

  Beleggen in vastgoed is het investeren van geld in onroerende goederen, dus grond en bijbehorende bebouwing dat vast staat aan de grond, met het doel een rendement te behalen, zodat u uiteindelijk meer geld verdient als dat u heeft geïnvesteerd. Om aan geschikte gebouwen en panden te komen kunt u terecht bij Waardevast. Zij zitten al jaren in het vak en hebben een ruim en divers aanbod voor u. Het verschil tussen beleggen en investeren in vastgoed is er eigenlijk niet. Het zijn andere benamingen voor hetzelfde onderwerp. Alleen met beleggen wordt er vaak gekeken naar de op de beurs in gerelateerde vastgoedfondsen en instellingen meegerekend en bij investeren in vastgoed bedoelt men vaker het daadwerkelijk zelf kopen van een vastgoedobject.

  Beleggen in vastgoed met rendement

  Rendement is een belangrijke term als het gaat over beleggen en investeren. Rendement behalen houdt in dat u winst maakt. Op dat moment geldt de percentage in rendement.  Hoe hoger percentage rendement, hoe meer winst de belegging oplevert. Veel beleggers hebben het over het creëren van een passief inkomen. Dit zijn inkomsten die niet afkomstig zijn van loondienst of ander zelf uit te voeren werkzaamheden. Met beleggen in vastgoed creëert u als het ware zo’n passief inkomen, namelijk de huurinkomsten die u elke maand krijgt van het pand zonder dat hier enige werkzaamheden voor verricht moeten worden. Eigenlijk hoeft u voor beleggen niet veel te doen.

  investeer in vastgoed

  Over Waardevast

  Het is alleen ook zo dat u goed naar de staat van het gebouw moet kijken. Op het moment dat u zelf op zoek gaat naar een pand om te beleggen, weet u niet wat u aantreft. Op het moment dat wij met een pand komen, kunnen wij u precies vertellen waar u aan toe bent. Soms loopt u namelijk tegen een verbouwing aan die enorm veel geld en tijd oplevert. Behaalt u dan nog het rendement wat u verwachtte?

 • Dit moet je weten over de populaire Thuja

  De Thuja kom je overal op de wereld tegen, inclusief Nederland. En dat is natuurlijk niet zomaar. Deze plant is uitstekend om een haag te kweken. Het blijft het hele jaar groen, en ze hebben weinig onderhoud nodig. Maar dat zijn niet eens de enige redenen waarom ze zo populair zijn. Ben je benieuwd waarom je nog meer voor deze plant zou kiezen? Lees dan vooral even verder.

  Thuja

  Redenen om voor deze plant te kiezen

  Deze haag kom je overal tegen, en daar heeft iedereen natuurlijk zo z’n redenen voor. Ten eerste is het zo, dat deze boom erg lang kan leven. Want heb je het eenmaal gevestigd? Dan kun je er zelfs tientallen jaren van genieten. Je hoeft het zelfs vrijwel niet bij te houden. En dat is tevens een enorm voordeel van deze planten. Het is dus een plant die erg onderhoudsvriendelijk is. Maar dat niet alleen. Het is ook in veel situaties te planten. Zo kun je het in vrijwel ieder bodem planten, hoewel het altijd het beste is om het in een vochtige bodem te vestigen. Daarnaast zijn deze planten prima bestendig tegen ziekten en plagen.

  Thuja

  Een voordeel dat we eerder hebben aangegeven, is dat het voor veel privacy kan zorgen. En dat is wel te zien aan de hoogte dat het kan bereiken. Het kan namelijk 18 meter hoog worden, en daarmee zorg je voor een hoop privacy. Maar dat niet alleen, je bent er ook prima mee beschermd tegen wind.

 • Waarom kiezen voor tweedehands horeca stoelen?

  Je denkt misschien dat je per se nieuwe horeca stoelen moet kopen voor je horecazaak, maar dat hoeft natuurlijk niet! Je kunt net zo goed kiezen voor tweedehands horeca stoelen en zo heel wat kosten besparen. In dit artikel lees je meer over de voordelen hiervan.

  Voordeel 1: Tweedehands horeca stoelen zijn goedkoper

  tweedehands horeca stoelen

  Het eerste voordeel is natuurlijk overduidelijk: tweedehands horeca stoelen zijn goedkoper dan nieuwe horeca stoelen. Je betaalt hier vaak minder dan de helft van de nieuwprijs voor, zelfs als de stoelen nog in goede staat zijn.

  Voordeel 2: Je kunt kiezen voor betere kwaliteit

  Als je maar een beperkt budget hebt, kun je misschien alleen kiezen voor nieuwe horeca stoelen in een lagere prijsklasse. Dit hoeft niet per se slechter te zijn, maar vaak zijn deze stoelen toch van minder goede kwaliteit. Voor hetzelfde budget kun je echter ook tweedehands horeca stoelen kopen van een beter merk en hogere kwaliteit.

  tweedehands horeca stoelen

  Voordeel 3: Tweedehands stoelen zijn ook stijlvol

  Het is niet zo dat tweedehands horeca stoelen altijd uit de mode zijn. Er zijn veel verschillende modellen tweedehands horeca stoelen te verkrijgen die tijdloos zijn. Daarnaast zijn er ook wat meer antieke modellen die je horecazaak een authentieke uitstraling geven. Reden genoeg dus om eens te kijken of je tweedehands horeca stoelen kunt vinden in de stijl van jouw horecazaak!