Complete kweektenten

Het opkweken van diverse planten vraagt heel wat aandacht, tijd en inspanning. Je wil de omstandigheden zo optimaal mogelijk maken, zodat de kans op een goed resultaat zo groot mogelijk is. Zo kun je gebruik maken van complete kweektenten.

Complete kweektenten
De naam zegt het al, er wordt gekweekt in een speciaal soort tent. Hierin worden kweekpotten geplaatst. Het aantal kweekpotten dat je kwijt kunt is uiteraard afhankelijk van de kweektent zelf, die in verschillende maten leverbaar is. Een complete kweektent is voorzien van een luchtverfrissingsinstallatie, waardoor de binnenkomende lucht wordt gezuiverd en de uitgaande lucht ontdaan wordt van geuren.

Hoogwaardig
De kweektenten zijn voorzien van een hoogwaardige verlichtingset, de opkomende kweekplanten krijgen alle licht die ze nodig hebben. In zo’n geval is het belangrijk dat er geen licht ontsnapt en daarom zijn de meeste kweektenten optimaal lichtdicht gemaakt. Met een complete kweektent heb je alles in huis om de kweekplanten een optimale start te geven. Planten, potten, aarde en voeding regel je natuurlijk zelf.