Heering gevelbekleding: voor onderhoudsvrije kunststof gevelbekleding

Heering gevelbekleding

Heering gevelbekleding levert kunststof gevelbekleding. Vroeger werd er vooral hout gebruikt bij het bekleden van de gevel. Hout is echter behoorlijk onderhoudsintensief. Zo moet het eerst bewerkt worden en geschilderd en na een aantal jaar is het weer nodig om opnieuw te schilderen om zo verrotting en verwering tegen te gaan. Kunststof is onderhoudsarm. Het wordt geplaatst en je hoeft er niets meer aan te doen, niet eens meer te schilderen want het wordt geleverd in de door jou gewenste kleur.

Heering gevelbekleding: meer dan 50 jaar ervaring met gevelbekleding

Heering gevelbekleding Heering gevelbekleding is al meer dan 50 jaar de specialist op het gebied van gevelbekleding. Met meer dan 1000 dealers en montagepartners in Nederland is er altijd wel een Heering specialist in de buurt. Op het gebied van gevelbekleding voeren zij verschillende merken zoals Keralit, Novicell en Heering gevelpanelen. Elk merk heeft zijn eigen voor- en nadelen. Zo is Keralit een echt kwaliteitsmerk, gemaakt van gerecyclede kunststof waardoor het niet alleen onderhoudsarm is maar ook milieuvriendelijk. Bovendien zijn deze kunststoffen bestand tegen weersinvloeden zoals fel zonlicht, warmte en kou. Zelfs donkere kleuren zullen niet verschieten.

Bestel een gratis kleurenwaaier en bepaal welke kleur het beste bij jouw woning past

Heering gevelbekleding De kunststof gevelbekleding is in verschillende kleuren te koop. Je kunt kiezen voor een houtnerf waardoor de bekleding niet van echt hout te onderscheiden is. Met verschillende soorten en verschillende kleuren is er altijd wel een geschikte gevelbekleding die past bij jouw huis. Je kunt altijd een gratis kleurenwaaier aanvragen om de verschillende kleuren te bekijken en een keuze te maken. Deze kun je aanvragen op de website van Heering gevelbekleding. Voor advies kun je contact opnemen met een van de dealers of montagepartners. Zij kunnen je alles vertellen over de verschillende soorten en de voor- en nadelen van de verschillende merken.