Palm tree

Lees hier over palm tree en bekijk de site. Op de site van Tropic trees zie je de palm tree voor een verrassend lage prijs. Een voordeel van de palm is dat deze in het najaar geen blad verliest waardoor je het hele jaar door een groene boom hebt. Onderaan te afbeeldingen van het assortiment palmbomen staat meer informatie. Zo zijn er kleine palmboompjes voor binnen, maar ook palmbomen die winterhard zijn. Zonder dat je een vliesdoek hoeft te gebruiken kan zo’n palm tree vorst verdragen. Er zijn ook bijzondere palmbomen waar een bepaalde tijd van het jaar bloesems in komen. Maar Tropic trees heeft meer.

Haal het tropen naar huis

Naast palm tree heeft Tropic trees meer tropische bomen en planten. Bovenaan de internetsite staan de tabbladen waar je kunt selecteren. Tropic trees heeft ook vijg, olijf, druif en de citrus. Ook dit zijn bijzondere bomen die je eerder in het tropen of subtropen verwacht dan in Nederland, maar die toch in ons klimaat kunnen groeien. Alle bomen hebben hun eigenschappen. Bijvoorbeeld, een druif gaat sterk met de seizoenen mee. In het voorjaar fris groen blad, in de zomer een gesloten pak bladeren met hier en daar een tros druiven, en in het najaar prachtige herfstkleuren. Het tegenovergestelde dan een palmboom die het hele jaar door hetzelfde is.

Naast bomen heeft Tropic trees de meest unieke kamerplanten

Bomen, en zekere bijzondere exotische bomen, fascineren. Maar het is zeker de moeite waard om ook eens naar de kamerplanten te kijken. Wederom bovenaan de internetsite de tabbladen, en helemaal rechtsboven staat kamerplanten. Daarnaast staat nog overig, en dat is ook het bekijken waard. Tropic trees heeft de meest unieke bomen en planten op voorraad, en allen tegen een scherpe prijs. Tropic trees is zelf importeur, en daarom kan het bedrijf goedkoper zijn dan een tuincentrum. Omdat het aanbod zo groot is moet er wel iets van je gading tussen zitten voor binnen of buiten.