Schitterende lussen voor algemeen gebruik

leren lus

Een leren lus kun je overal voor gebruiken, ben je die saaie knoppen van je ladenkastje ook zat? Met een lus van leer maak je in een handomdraai van je saaie kast een kast in een heel andere uitstraling, voordeel is ook dat je uit vele verschillende uitvoeringen en kleuren kunt kiezen. Op deze manier krijg je kast de look die past binnen je interieur. Naast de ladekast, kun je natuurlijk ook je andere meubels voorzien van een mooie lus.

leren lus

Mooie afwerking

Natuurlijk hoort bij een leren lus op je meubel ook een mooie afwerking om deze te bevestigen, in de webshop van leren-handgreep.nl zijn er verschillende soorten materialen om je lus te bevestigen. Zo heb je de keuze uit sierlijke schroeven, of voor de landelijke meubels ook mooie slotbouten. Wat voor soort meubels je ook hebt, een passende afwerking is altijd mogelijk, ook de verschillende breedtematen kunnen je meubel een wat fijnere of grovere uitstraling geven. Vaak worden de brede lussen gebruikt bij echte houten meubels, bij moderne meubels past een smal model beter.

Geen standaard maten

Wil je een leren kus bestellen in de webshop van leren-handgreep.nl dan is er geen standaard maat die je kunt bestellen, de enige maten die vaststaan zijn de breedtematen. Je kunt naar eigen inzicht de lengtemaat van de lus bestellen, hierbij is het wel verstandig om bijvoorbeeld met papier te bekijken of de lus lang genoeg is. Naast meubels kun je de lussen ook gebruiken om bijvoorbeeld handdoeken en theedoeken in de keuken op te hangen.