Snel en zorgeloos je huis verkopen

Huis verkopen zonder makelaar

Helaas kan het voorkomen dat je er niet meer onderuit kunt om je woning te verkopen, helaas gaat verkopen via een makelaar niet snel. Je komt dan in een traject, wat maanden kan duren. Misschien heb je daar niet de tijd voor, een huis verkopen zonder makelaar is niet alleen sneller maar ook nog eens veel voordeliger. Binnen korte tijd heb je alles geregeld, en ben je van het blok aan je been verlost.

Huis verkopen zonder makelaar

Ideaal bij het verhuizen

Je zit er niet op te wachten om dubbel te betalen bij een nieuwe woning, of wanneer je naar een huurwoning gaat. Je huis verkopen zonder makelaar is dan ideaal, naast de snelheid heb je ook direct de eventuele overwaarde die uitgekeerd wordt. Wist je dat het zelfs mogelijk is om je verkochte woning terug te huren? Op deze manier profiteer je niet alleen van de verkoop, maar heb je in veel gevallen ook nog wat cash geld wat overblijft. Kortom er zijn meerdere redenen om snel je woning te verkopen aan cito-vastgoed.nl.

Eenvoudige procedure

Zit je niet te wachten op ellenlange trajecten waarbij het nog niet zeker is dat je huis verkocht gaat worden, een huis verkopen zonder makelaar is voor jou dan de perfecte wijze. Na het aanmelden heb je binnen 24 uur een reactie met eventueel een indicatief bod, bij interesse wordt er een afspraak ingepland om je woning te bezichtigen. 2 dagen na de bezichtiging ontvang je een vrijblijvend definitief bod, hierbij kun je zelf beslissen of je er mee akkoord gaat.