De elektronische sigaret heeft mij geholpen

De elektronische sigaret heeft mij geholpen

 

Het heeft nu toch echt te lang geduurd voordat ik daadwerkelijk de stap zou ondergaan om te stoppen met roken maar nu dat ik er echt volledig achter sta weet ik het maar al te goed dat ik het veel eerder had moeten proberen. Ik merk aan me eigen dat ik veel meer adem kan halen en dat ik me eigen ook een stuk beter voel als dat ik voor die tijd heb gehad. Nu dat ik het advies via het internet heb gevonden weet ik het maar al te goed dat ik het veel eerder had moeten doen.

 

Het internet kwam met de beste advies om te stoppen

 

Nu dat ik het via het internet had gevonden had ik het niet verwacht dat ik ook daadwerkelijk de stappen zou ondergaan om te stoppen met roken. Uiteraard was ik het eerst van plan om te minderen met roken zodat ik het in vervolg gelijk kan stoppen zodat ik de elektronische sigaret niet meer nodig heb en dan kan zeggen dat ik wel gestopt ben met roken. Het begin is er in ieder geval dat ik nu al wat geld kan besparen door geen echte sigaretten aan te schaffen.