De windschermen ter bescherming

De windschermen op onze strandtent hadden we nu al twee jaar en ik ben er nog steeds erg tevreden over. De windschermen beschermen de gasten tegen de wind en tevens houdt het ook warmte vast. Er zijn nog een paar strandtenten die geen windschermen hebben en dit merk je echt heel erg. Er zijn aanzienlijk minder mensen en wanneer het weer wat slechter wordt, maar het nog wel warm genoeg is om buiten te zitten, zit het bij ons propvol en bij de andere strandtenten, zonder windschermen, niet. Het windscherm terras zijn dus een ideale oplossing en ik ben er dan ook erg blij mee. Onze tent heeft een hele leuke uitstraling en naast heel veel vaste gasten, hebben we dagelijks wel weer nieuwe gasten die dan ook weer vaker terugkomen. Dit vind ik erg leuk om te merken. Zo krijg je echt een vaste kring van leuke mensen om je heen. Het is natuurlijk wel seizoen gericht maar dit is ook geweldig. Mijn baas bijvoorbeeld, komt in maart altijd weer terug en begint tot eind augustus aan zijn strandtent. In september overwinterd hij dan op zijn huis in Ibiza. Dit lijkt mij een ideale wereld en ik zou alleen maar durven dromen dat ik zoiets kan bereiken.