Decoratie ladder om jouw interieur nog leuker te maken

decoratie ladder

Laatst zijn mijn vriend en ik gaan samenwonen en door ons nieuwe huis heb ik een heleboel nieuwe dingen gekocht zoals een decoratie ladder. Wij hebben echt een heel mooi appartement in het centrum van de stad gevonden. Samen zijn we al op pad geweest om alle grote meubelstukken uit te zoeken. Mijn vriend en ik hebben gelukkig dezelfde smaak als het op interieur aankomt, dus we werden het snel over alles eens. Nadat alle grote meubels bezorgt waren, werd het tijd om het echt huiselijk te maken met kleine accessoires. Die maken een huis echt af vind ik altijd.

Interieur

Een decoratie ladder kan jij hier bestellen

De reden waarom ik zo graag een leuke decoratie ladder wilde, was omdat ik het bij een vriendinnetje van mij had gezien. Zij had er een in de keuken staan en ik vond dat er super leuk uitzien. Aan haar heb ik dan ook gevraagd waar zij die vandaan had. Zij vertelde dat zij hem besteld had bij de webwinkel van Decoratietakken. Zij verkopen daar allemaal verschillende versies van het product. Zelf wilde ik er een van hout voor in de woonkamer. Ik besloot hem gelijk te bestellen bij de webshop, want ik kon niet wachten om hem te versieren.

Interieur

Een heel leuk interieur stuk

De decoratie ladder kwam al heel erg snel binnen bij ons nieuwe appartement. Nadat ik hem helemaal uit zijn verpakking had gehaald, heb ik hem tegen de muur gezet. Ik al een paar leuke planten gekocht om er aan te hangen. Dat vind ik er echt heel erg leuk uitzien. Het leuke aan de ladder is ook dat jij er een heleboel kanten mee op kan. Je kan er steeds iets anders aan hangen en makkelijk van plaats verwisselen. Ik raad aan iedereen aan om eens een kijkje op de webshop te nemen!