Een betrouwbare slotenmaker herkennen

slotenmaker Zeist

Betrouwbare slotenmaker herkennen

Tips om een betrouwbare slotenmaker te herkennen

Slot kapot, slotenmaker bellen! Na gedane arbeid is ook uw deur kapot en heeft u een hoge rekening? De goede slotenmaker moeten het nog wel eens afleggen tegen de ‘slechte’. En dan hebben we het nog niet eens over de imagoschade. Een betrouwbare slotenmaker herkennen doet u daarom aan de hand van onderstaande tips.

In de zoektreffers in Google naar onderen scrollen

Onbetrouwbare slotenmakers betalen veel geld aan Google om hoog op de eerste pagina te staan. Weet dat dit soort bedrijven ten eerste slecht werk leveren én dat ze die rekening aan Google graag doorvertalen naar u.

Kijk kritisch op de contactpagina

Heeft de slotenmaker een website met contactpagina? Zo niet, dan is het waarschijnlijke een onbetrouwbare slotenmaker. Heeft hij u met schade opgezadeld na zijn werk? Dan kunt u hem nergens meer terugvinden om die te verhalen. Een betrouwbare slotenmaker terugvinden is nooit een probleem.

Is er een KvK-nummer?

Als de slotenmaker is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK), dan staat het KvK-nummer op de website en op de facturen. Dat nummer kunt vervolgens op de KvK-website controleren.

bekijk de Google-reviews

Een slotenmaker die zijn werk goed doet, heeft vaak goede en positieve recensies op zijn bedrijfspagina in Google staan. Lees die reviews goed door, voordat u de betreffende slotenmaker belt

Let op voor niet-officiële keurmerken

Staat er kletspraat op de website in de vorm van ‘Erkend Slotenmakers Keurmerk’? Tingelingeling: er gaan dan direct alarmbellen rinkelen. Een officieel Erkend Slotenmakers Keurmerk bestaat namelijk helemaal niet!

Vraag altijd prijsopgave

U wilt natuurlijk weten wat de kosten zijn voor het werk. Kan of wil de slotenmaker geen prijsopgave geven? Bel dan direct een slotenmaker die dat wel kan. Vraag hem naar voorrijkosten, materiaalkosten, noodtarief en avondkosten. Zo komt u nooit voor nare, en onverwacht dure, verrassingen te staan.

Bedrijfsauto en gereedschap

Rijdt de slotenmaker in een bedrijfsauto met logo? Heeft hij een buitenlands kenteken? Heeft hij nauwelijks gereedschap bij zich? Allemaal redenen om het niet te vertrouwen! Een betrouwbare slotenmaker komt altijd professioneel voor de dag met een auto van de zaak, in werkkleding en met kwalitatief hoogwaardig gereedschap. Houdt daar dus rekening mee als u een slotenmaker in Zeist gaat bellen. Vond u dit een nuttig artikel? Wij horen het graag van u. Dat kan via onze contactpagina.