Heb je een lekkage in jouw dak?

Daklekkage

Daklekkage is erg vervelend, dit wil je natuurlijk zo snel mogelijk gemaakt hebben. Kijk dan bij DAKdienst Nederland, zij kunnen jou helpen. Bij dit bedrijf hebben ze enkel gecertificeerde dakdekkers in dienst. Met 21 filialen door heel nederland zit er wel een bedrijf in de buurt. Het bedrijf is ook nog een erkend leerbedrijf! Er zijn verschillende dakdiensten wat ze leveren. Denk bijvoorbeeld aan schoorsteen renovatie, dakreparatie en stormschade. Maar dit zijn niet de enigste diensten die ze verlenen, dit bedrijf doet veel meer. 

Daklekkage

Gratis dakinspectie

Een lekkage is niet prettig, laat een gratis inspectie uitvoeren. De dakwerkers komen bij jou langs zonder voorrijkosten. Met meer dan 40 jaar ervaring heeft een van de specialisten het probleem zo gevonden. Zo heb jij snel duidelijkheid en zou het probleem eventueel direct opgelost kunnen worden. Mocht je dit niet willen wordt er na de inspectie een complete kostenoverzicht gemaakt.

Het bedrijf staat 24/7 voor je klaar, dit is goed om te weten mocht je een spoedreparatie hebben. Het meeste voorkomende materiaal onder jou dak is hout of beton. Dit kan in de loop van tijd gaan beschimmelen mocht dit niet gerepareerd worden. Het kan uiteindelijk ook schade veroorzaken in het huis, denk bijvoorbeeld aan je vloer. Maar ook stucwerk en schilderwerk kunnen hier de dupe van zijn. Daarom wordt er geadviseerd niet te lang te wachten met een reparatie, om meer om kosten te besparen. 

Wil je wat meer informatie over de diensten van dit bedrijf? Neem een kijkje op de website, of neem gerust contact op met DAKdienst Nederland.