Hoe maak je een oude kluis open

Wat zit er in die oude kluis? Goud? Diamanten? Belangrijke papieren? Als je niet weet wat erin zit, moet je de kluis openen. Het openen van een kluis is geen nieuw concept. Het staat ook wel bekend als veilig kraken en het is nog steeds iets waar veel mensen nieuwsgierig naar zijn. Slotenmakers zijn de professionals die deze service aanbieden. Deze deskundigen kunnen helpen met problemen met betrekking tot veilige lock storingen, verloren combinaties, brand en diefstal pogingen. Ben je op zoek naar zo een professional, dan kan je bij slotenmaker holland terecht!

Sommige mensen denken dat als er iets wordt ingevoegd in het sleutelgat van de kluis dan zou het slot moeten openen. Dit is echter een misvatting. Als er een object in het sleutelgat wordt geplaatst, kan het het slot beschadigen en wordt het moeilijker om hem open te krijgen. Wil je meer weten over veilige opening methoden voor kluizen? Dan zit je in dit artikel goed!

Veilige opening methoden

De volgende zijn de verschillende methoden voor het openen van een oude kluis:

1. Het open peuteren van een kluis methode 

Dit is het eenvoudigste en oudste concept. Helaas wordt het vaak beschouwd als de minst effectieve methode om een sluis veilig te openen. Het is ook de meest voorkomende methode die door dieven wordt gebruikt om er makkelijk een te openen. Veel van de peuter pogingen eindigen alleen in een mislukking. Echter, door het toepassen van de vereiste energie, kracht en tijd en niet te vergeten een groot genoeg hendel, kan een kluis mogelijk uiteindelijk worden geopend.

2. Het opensnijden van een kluis

Het concept wordt voornamelijk gebruikt door professionele technici, hoewel het soms ook wordt misbruikt door criminelen. Deze methode kost meer tijd en maakt veel lawaai, en creëert een enorme puinhoop. Er zijn veel nieuwe en hoge beveiliging kluizen beschikbaar die samengestelde barrières hebben om deze aanvallen te vertragen. Ook zijn er veel kluizen die gebruik maken van een laag teer op de barrière voor onbevoegde toegang te stoppen.

3. Kluis manipulatie

Kluis manipulatie is een eenvoudig proces van het vinden van de combinatie van de kluis tijdens een bepaald proces. Door de variaties in de productie geven veel veilige sloten een zeer uniek geluid of weerstand wanneer iemand een kluis probeert te openen zonder slot. Dit concept vereist een speciale kennis van het slot dat wordt gemanipuleerd. Daarom wordt het voornamelijk gebruikt door de meest ervaren en professionele technici. Deze methode is de meest gebruikte methode, omdat het het werk eenvoudig maakt en het ook effectief is als het goed gedaan wordt.