Klussen in de tuin

Limtrade

Het voorjaar komt er weer aan en je hebt zin om eindelijk het tuinhuis van je dromen te gaan bouwen in de tuin, met balken vurenhout wil je het geraamte maken om het daarna af te maken met plaatmateriaal. Gelukkig hebben ze bij limtrade.nl beiden materialen, verschillende balken en latten van vurenhout. Met de latten kun je verschillende onderdelen van je tuinhuis afwerken zodat het een prachtig geheel wordt. Wat voor lengte of formaat je ook nodig hebt, je vind het in de webshop. 

Limtrade

Let op het keurmerk

De kwaliteit van het hout is belangrijk om een goede constructie te bouwen voor je tuinhuis, wanneer het hout aan alle kanten krom is wordt het een moeilijk verhaal om er een recht raamwerk van te maken. Gelukkig hebben alle balken vurenhout en de latten een keurmerk, zodat je er zeker van bent dat je de beste kwaliteit hebt. Op deze manier zet je fluitend je tuinhuis in elkaar en geniet je al snel van het schitterende resultaat, het bijbehorende plaatmateriaal heeft limtrade.nl natuurlijk ook.

Afwijkende maten

Vaak bij een bouwwerk heb je voldoende aan de standaardmaten van de balken vurenhout, toch kan het voorkomen dat je een maat nodig hebt die afwijkt. Bij limtrade.nl is dit geen enkel probleem, op aanvraag kunnen andere maten worden geleverd. Bijvoorbeeld langere balken of latten, of een afwerklat die precies op maat moet zijn. Op deze manier maak je op eenvoudige wijze je bouwwerk precies zoals je voor ogen hebt, vraag de medewerkers om meer informatie.