Kussens op maat laten maken

kussen op maat maken

Soms zijn je meubels niet goed genoeg meer om je de ideale zithouding te bieden. De aanschaf van nieuwe stoelen of een bank kan erg veel kosten. Door het zitgedeelte van een bank te vervangen voor andere kussens, kan je veel geld besparen. Zo’n kussen op maat maken, of laten maken door een specialist, is een stap in de goede richting. Je hoeft namelijk niet diep in de buidel te tasten om een geheel nieuwe bank aan te schaffen. Voordeel is dat je zelf een bepaalde stof uit kan kiezen die het beste in jouw interieur past. Dit kun je voor tal van verschillende kussens laten doen. Niet alleen kussens voor een bank in de woning, maar ook voor tuinkussens en misschien ook kussens voor op de boot, ben je hier aan het juiste adres. Lees er meer over in de volgende alinea.

kussen op maat maken

Welke kussens kun je zoal op maat laten maken?

Voor veel verschillende meubels worden kussens gebruikt, kussens die op hun beurt ook weer in verschillende soorten komen. De volgende kussens moeten door een specialist zeker op maat te laten maken zijn:

• Rugkussens, waaronder verticale rugkussens, schuine rugkussens, rechte plofrugkussens en schuine plofrugkussens.

• Zitkussens, waar ‘normale’ zitkussens en plofzitkussens onder vallen. 

kussen op maat maken

• Armkussens.

• Hockerkussens.• Sierkussens, die normaal gesproken vooral vanwege hun uiterlijke vertoon op een bankstel worden gelegd.

Wil je meer informatie hebben over de vele mogelijkheden die dit bedrijf te bieden heeft, neem dan contact op.