LED plafond: de trend van 2019

Misschien heb je het recent wel gehoord van mensen: ze hebben een LED plafond laten plaatsen. LED plafonds zijn dan ook met recht te omschrijven als één van de nieuwe interieur trends van 2019. Naast de mooie verlichting die LED je kan bieden, is één van de redenen waarom zowel particulieren als bedrijven voor deze vormen van plafonds kiezen de veelzijdigheid van dit product. Vooral wanneer je dit product via de site van Lumick aanschaft, zul je versteld staan van wat er mogelijk is met een LED plafond. Hieronder kun je meer lezen over de mogelijkheden van een LED plafond.

Wat is er mogelijk met een LED plafond?

Er zitten meerdere voordelen verbonden aan het gebruik van een LED plafond. Ten eerste is LED duurzamer in vergelijking met gewone verlichting. Daarnaast heb je een hoop keuze. Op de site van Lumick vind je een databank vol standaard modellen. Maar het is tevens mogelijk om een ontwerp op maat te laten maken. Zo beschik je over een uniek LED plafond. Dit kan jouw woning of jouw kantoor een uniek en eigen smoel geven.

Een LED plafond kopen via Lumick is bovendien uiterst betaalbaar. Daarnaast komt dit plafond inclusief knoppen. Hiermee kun je de verlichting niet alleen aan en uit zetten, maar je kunt ook de mate van verlichting instellen aan de hand van de dimmer. Niet alleen ziet LED verlichting er goed uit, maar het verhoogt ook de sfeer van een kantoor. Dit vergroot vervolgens de productiviteit. Geen wonder dat een LED plafond de kantoortrend van 2019 is!