Louis Poulsen, de man van de lampen

https://www.lampenmaster.nl/louis-poulsen-lampen-nl/

Heb je weleens gehoord van Louis Poulsen? Misschien niet maar in de lampenindustrie is het een grote naam. Het bedrijf heeft een grote assortiment, kijk maar: https://www.lampenmaster.nl/louis-poulsen-lampen-nl/. Het bedrijf is al in de ‘game’ vanaf 1874. Opgericht door Louis Poulsen. Het is als ieder ander meubel bedrijf geboren en getogen in Scandinavië, maar inmiddels heeft een groot bereik in de wereld. Het verkoopregio werd ondersteund in Europa, Japan en de Verenigde Staten. Het bedrijf wordt ook ondersteund door andere ondernemingen, distributiekantoren en agenten overal op deze wereld. Het is echt een wereldster op dat gebied. 

https://www.lampenmaster.nl/louis-poulsen-lampen-nl/

Lampen van alle tijden

De lampen van de oude Louis Poulsen geven nog steeds de wereld licht. Overal in de wereld zijn ze te vinden. Maar wat voor een design gebruiken ze? Dat is een goede en interessante vraag. de lampen zijn er in alle soorten en maten. De ene heeft een boggel de andere weer halve kap. Ze geven een bijzondere draai aan de design waarbij soms zou denken dit is een beetje over de top. Maar er zit misschien een design bij die er bijzonder uitzien maar jouw toch aanspreken. 

Van tafellamp tot keukenlamp het is er bij Louis Poulsen verkrijgbaar. Wat ze allemaal aanbieden is erg variërend. Het is zo divers dat het je soms verrast of het van Louis is of niet. De prijzen schommelen daardoor ook enorm. Je kan lampen kopen van om en nabij € 200. Maar als je gaat voor een dure lamp kan je al richting de € 2000 euro zitten.