Met verschillende parasols maken wij ons terras een stuk gezelliger

Mijn ma heeft zich voornamelijk bezig gehouden met de hele verbouwing van onze zaak. Nu mag ik mij dan eindelijk eens gaan storten op de stijling. En gelukkig laat mijn man hier mij dan ook zo goed als vrij in. Ik kan wel zeggen dat hij dit zo makkelijk doet omdat hij hier dan ook totaal geen verstand van heb. maar ik heb mij al die tijd van de verbouwing dan ook uitgebreid weten te oriënteren. Zo heb ik dan ook besloten dat er ook buiten het een en ander gaan veranderen en dan heb ik het over verschillende parasols. Ik vind het juist erg vrolijk staan als wij verschillende parasols, op ons erg grote terras hebben staan. En zo ben ik eens samen met mijn moeder die ons ook overal mee helpt met de zaak naar Xterior gegaan in Bergeijk. En hier hebben wij dan ook alle verschillende parasols kunnen bewonderen. Ik heb dan ook gekozen voor leuke kleuren die wij kunnen combineren door het toch nog een geheel weten te maken. En zo zijn wij dan ook een zeer tevreden klant en toen de parasol windvast eenmaal stond, was mijn man gelukkig net zo tevreden als ik.