Samenwonen, laat een naambordje maken!

Ga je samenwonen, trouwen of heb je net de sleutel gekregen van je eerste eigen woning? Hoe leuk is het dan niet om een naamboordje op te huis te hangen zodat er geen twijfel hoeft te bestaan over wie er hier op dit adres woont of wonen! Zelf een naambordje maken is niet voor iedereen weggelegd maar gelukkig kan je via internet heel makkelijk en eenvoudig een naambordje kiezen en bestellen.

Wie kan mijn naambordje maken?

Heb je de beslissing genomen dat er een naambordje op je huis moet komen, dan ga je natuurlijk snel kijken waar je moet zijn. Er zijn genoeg aanbieders online te vinden, maar wie gaat je naambordje maken? Bij naamplaatmaker.nl heb je de keuze uit alle denkbare soorten naambordjes in alle kleuren, modellen en maten dus er zit voor jou of jullie ook een hele leuke bij.

naambordje maken

Hoe bestel ik een naambordje?

Als eerste is het verstandig om te kijken van welk materiaal je je naambordje wilt laten maken. Wil je een naambordje van plexiglas, kunststof, rvs, leisteen of messing om maar een paar voorbeelden te noemen. Als je de juiste keuze hebt gemaakt kan je de maat vorm en kleur kiezen. Bij de volgende stap kan je je nieuwe naambordje gaan personaliseren. Klaar? Doe het in je winkelmand en het bedrijf gaat je naambordje maken. Dit wordt gewoon bij je thuis afgeleverd en zelfs inclusief bevestigingsmateriaal zodat je het alleen nog maar hoeft te bevestigen. Is dat even makkelijk?