Spas in verschillende soorten en maten

spas

Nooit geweten dat er zoveel mogelijkheden waren op het gebied van spas. Via Bodyfit zijn wij in contactspasgekomen met één van hun adviseurs. deze heeft ons haarfijn kunnen uitleggen wat de mogelijkheden waren. Tevens kregen wij voorbeelden te zien en dat was erg interessant. Wij lopen al een tijds met het idee dat onze achtertuin iets mist. Maar wat precies, daar waren wij nog niet uit. In eerste instantie dachten wij aan een leuk terras met daarop een tuinset. Maar eigenlijk hadden wij die al en was een tweede model overbodig.

Het idee dat wij daar nu wilden hebben kwam al snel van een goede vriend van ons., Die kwam op een avond op visite, het was warm en wij zaten in de tuin. Deze vriend maakte de opmerking om een lekker te kunnen ontspannen in een bad. Meteen gingen er allemaal bellen bij ons rinkelen, natuurlijk, een bad in onze tuin zal geweldig zijn.

Een enorme keuze uit spas, kan je bij de Bodyfit vinden

spasDie avond hebben wij gesproken over de mogelijkheden. Hebben wij de maten opgenomen en zijn wij op zoek gegaan naar een winkel die deze baden verkoopt. Op deze manier zijn wij terecht gekomen bij de Bodyfit. Een adviseur heeft ons verschillende spas laten zien, want een echt zwembad was een beetje te groot voor in onze tuin. Het ene model vonden wij nog mooier dan de andere. Het was best wel moeilijk om hier een keuze uit te maken en daarom hebben wij er nog een nachtje over geslapen.

Wij zijn nu een paar maanden verder en hebben inmiddels een keuze kunnen maken. Wij hebben ervoor gekozen om een niet zo een groot bad in de tuin te laten zetten. Hierdoor is er nog genoeg plaats om te kunnen zitten als wij niet in het bad zitten. Het model waar wij voor hebben gekozen biedt genoeg plaats voor twee personen.