Specialist in kunstplanten en bloemen

Maxifleur

Voor iedere ruimte in een woning of bedrijf zijn de kunstplanten en bloemen van Maxifleur geschikt. Of je nu een kleine plant zoekt voor thuis, of een metershoge palmboom die in de hal moet komen te staan van je bedrijf. Maar ook op kantoor of je restaurant waar de plant te maken krijgt met grote temperatuurschommelingen, de planten blijven altijd mooi. Heb je een speciaal project in gedachten? Het bedrijf denkt met je mee om het mooiste voor elkaar te krijgen voor een voordelige prijs.

Maxifleur

Maak een uniek project

De tijd dat een kunstplant werd neergezet omdat men niet anders kon is tegenwoordig niet meer. Maxifleur is gespecialiseerd in het ontwikkelen van complete projecten, wil jij een ware jungle nabootsen met planten en bloemen dan is dit mogelijk. Gegrepen door de mooie natuur zijn alle kunstplanten en bloemen geïnspireerd door de natuur. Welke plant of bloem je ook kiest, je ziet geen verschil tussen kunst en echt. Met weinig onderhoud een bloemenzee met kleuren zo mooi als de regenboog.

Maxifleur

Ook voor een perfecte plantenbak of pot

Heb je een keuze gemaakt in het assortiment van Maxifleur, dan wil je natuurlijk ook een mooie bijpassende pot of plantenbak hebben om de plant in te zetten. Ook de mooiste bakken en potten vind je in de webshop. Direct gereed om je prachtige planten of bloemen neer te zetten, te genieten van je nieuwe aanwinst thuis of in je bedrijf.Wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn, en met eigen ogen zien wat voor planten en bloemen er beschikbaar zijn dan kun je ook langsgaan in de showroom.