Vrijstaande haarden

Mooie sfeerhaard

Een warm huis, wie is er niet naar opzoek. Bij de een is de kleur van de muur een belangrijke factor, bij de ander de samenwerking tussen kleuren en meubels en weer een ander wil gewoon dat er lekker veel planten aanwezig zijn! Echter is er nog een hele effectieve manier om je huis een stukje gezelliger te maken. Dit is namelijk de vrijstaande haard.

Vrijstaande haarden zijn enorm populair en kunnen overal in de woning worden geplaatst. In de meeste gevallen wordt hierbij gebruik gemaakt van elektriciteit of gas. In uitzonderlijke gevallen wordt er gebruik gemaakt van andere systemen, zoals LED of lucht en licht.

Echter, in de meest conventionele vrijstaande haarden, krijg je een haard die op gas of elektriciteit werkt. Bij elektriciteit heb je natuurlijk niet te maken met echt vuur, maar met een slimme techniek die het doet lijken dat er vuur aanwezig is.

Aflamo Logset - Elektrische inzethaard met gloei effect

De grote voordelen van vrijstaande haarden

Het grote voordeel van elektrische vrijstaande haarden is dat ze gemakkelijk kunnen worden geplaatst en aangesloten. Je zet hem neer waar jij hem vindt passen, stopt de stekker in het stopcontact, en de vlammen gaan branden. Dankzij de gemakkelijke bediening, kun jezelf aangeven of je enkel vlammen aan wilt, of ook een warmtegenerator voor de volledige beleving. Met een handige afstandsbediening, kun je vanaf je bank of stoel direct je elektrische vrijstaande haard bedienen. Zo hoef je nooit meer een echt vuur aan te maken of een dure open haard aan te schaffen!

Aflamo Logset - Elektrische inzethaard met gloei effect