Woonunit te koop voor een hele goede prijs!

woonunit te koop

Woonunit te koop Woonunit te koop vinden is een stuk makkelijker als jij weet waar je moet zoeken. Zelf ben ik hier naar op zoek gegaan voor mijn werk als projectontwikkelaar. Ik was namelijk bezig met een project voor meer woningen voor studenten in grote steden. Je zult namelijk vast wel eens de bizarre prijzen gehoord hebben die er soms gevraagd wordt voor een studentenkamer. Dit vind ik zelf een kwalijke zaak en daarom ben ik gaan kijken naar andere oplossingen. Door huisvesting betaalbaar te houden, zal studeren ook aantrekkelijker worden. Dat is natuurlijk heel erg goed, want zo wordt ons land op ten duur slimmer.

Hele mooie woonunit te koop

Woonunit te koop

Toen ik ging zoeken naar ‘woonunit te koop’ kwam ik terecht op de website van Multihome. Dit is een bedrijf die huizen heeft in de vorm van een zeecontainer met als enige doel erin te kunnen wonen. Doordat het in grote getallen geproduceerd kan worden, blijven de prijzen hiervan ook laag. Dat is natuurlijk fijn als je bezig bent met iets op te zetten zoals ik. Toen ik contact met hen opnam, werd ik onwijs vriendelijk geholpen. Er zijn mij heel veel dingen uitgelegd over hun producten waardoor ik precies wist waar ik uiteindelijk voor zou kiezen.

Een hele goede service

Inmiddels zijn de woonunits die te koop waren al geplaatst op de locatie die ik heb uitgezocht. De levering hiervan ging een stuk sneller dan ik vooraf had ingecalculeerd, dus dat was natuurlijk mooi meegenomen. Hierdoor is de oplevering eerder dan verwacht en daardoor kan ik sneller beginnen met mijn investering terug te gaan verdienen. Nu is het alleen nog maar een kwestie van zorgen voor mensen die erin willen verblijven en dan is het wat mij betreft geslaagd. Ik kan het iedereen aanraden om bij dit bedrijf op zoek te gaan naar een (tijdelijke) woning!