Ben jij op zoek naar een kerstboom alternatief?

Heb jij wel eens gezocht naar een kerstboom alternatief? Als je geen fan bent van gewone kerstbomen of hier gewoon wat op uitgekeken bent, dan kan dit een goede optie zijn. Je hebt dan toch kerstdecoratie, maar tegelijkertijd wel eens iets anders dan anders. Als jij interesse hebt in een kerstboom alternatief, dan is het natuurlijk de vraag waar je deze nu kunt kopen. Want kijk je rond in warenhuizen en woonwinkels, dan zul je toch eigenlijk alleen maar de standaard kunstkerstbomen tegenkomen. Voor alternatieve kerstbomen ben je bij Houtenkerstboom.com op de juiste plek, zij verkopen twee prima alternatieven!

Kerstversiering met kerstboom alternatief

Of jij nu een fan bent van de feestdagen of niet, de kans is groot dat je in december toch de neiging krijgt om je huis wat te versieren. Een kerstboom alternatief kan daar dan goed bij van pas komen! In december is het altijd zo donker, de zon is maar een paar uurtjes per dag te zien en vaak is het bewolkt en grijs weer. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de meeste mensen het fijn vinden om in deze weken hun huis wat extra te verlichten en te versieren. Je kunt dit op veel verschillende manieren doen, de versiering en verlichting kun je helemaal zo invullen als je zelf wilt! Ben jij de dennenbomen wel wat zat, dan is een kerstboom alternatief een uitstekend idee. Gewone kerstbomen hebben immers verschillende nadelen:

  • de naalden gaan onherroepelijk op een gegeven moment uitvallen en verspreiden zich dan door je hele huis
  • de hars in de dennenbomen is schadelijk voor honden en katten
  • je moet na de kerstdagen de dennenboom op de een of andere manier weer afvoeren en in de groene container mogen ze vaak niet
  • je moet ieder jaar een nieuwe boom kopen en deze in huis zien te krijgen

Kies je voor een kerstboom alternatief, dan heb je van al deze problemen geen last! 

Ieder jaar te gebruiken

Het fijne van de alternatieve kerstbomen van Houtenkerstboom.com is dat ze van hout gemaakt zijn. Daardoor kun je ze ieder jaar gewoon weer opnieuw gebruiken! Je kunt ze eenvoudigweg bewaren op zolder of in de kelder en in december haal je ze weer tevoorschijn. Heb je een houten kerstboom alternatief van hen in huis, dan hoef je dus nooit meer eerst een dennenboom te kopen voordat je aan het versieren kunt gaan. Van hars heb je ook geen last, dus ze zijn volkomen veilig te gebruiken in een huis met huisdieren. Bij Houtenkerstboom.com kun je niet kiezen uit één kerstboom alternatief, maar uit twee verschillende modellen. Ze bieden de Spira, een spiraalvormige boom, en de Yelka, een boom van houten latjes. Beide modellen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en de Yelka ook nog in verschillende kleuren. Je kunt deze bomen opzetten met behulp van een staander en de Spira biedt de extra optie om deze op te hangen aan het plafond. Je kunt ze vervolgens verlichten en versieren met de lampjes en decoratie die jij al in huis had. Met dit kerstboom alternatief haal je sfeer en gezelligheid in huis, maar dan op een originele manier!