Bordestrap voor de klussen in huis

VDSTEENXXL

bordestrapEen bordestrap wordt in de volksmond ook nog wel eens een trap genoemd. Althans, zo ziet hij eruit. Hiermee kun je het werk in huis aardig goed mee uitvoeren. Wat dacht je namelijk van het verven van de kozijnen of wellicht de bovenste rand van de muur? Met deze trap zul je merken dat het werk een stuk makkelijker uitgevoerd wordt. Sinds enkele dagen heb ik er ook eentje gekocht en daar ben ik onwijs tevreden over.

Waar ik dit heb gekocht?

Waarschijnlijk zul je raar opkijken als ik zeg dat ik dit  via het internet heb besteld. Ik was namelijk op het internet aan het zoeken naar een bedrijf waar ik dit kon kopen. Echter kwam ik terecht op de website van Jesteigertje.nl. Op deze website was het mogelijk om een bestelling te plaatsen én te laten bezorgen op locatie. Nadat ik de prijzen had gezien die zij hanteren was ik verkocht. Zodoende ben ik mijn bestelling gaan plaatsen op deze website. In een mum van tijd was dit gelukt en hoefde ik alleen nog maar te wachten totdat het wordt bezorgd. Aangezien wij op dat moment bezig waren met een groot project, had ik ervoor gekozen om de bestelling daar te laten bezorgen.

De bordestrap is geweldig!Klussen in huis

Nadat wij druk bezig waren om de klus uit te voeren op locatie, zag ik in een keer een bus aan komen rijden. Ik had al niet meer aan mijn bestelling gedacht totdat het werd bezorgd! Tijdens het uitpakken merkte ik enorm veel verschil met wat wij voorheen hebben gehad. De kwaliteit is perfect en dan heb ik het nog niet gehad over het snel neerzetten van de trap! Neem zelf ook eens een kijkje op de bovenstaande website en laat je inspireren. Dit bedrijf heeft ons in ieder geval goed op weg geholpen.