Buiten een tafelkleed gebruiken

Een tafelkleed kun je zowel binnen als buiten gebruiken. Een tafelkleed buiten zorgt ervoor dat je tafel beschermd wordt en er niet snel beschadigingen of vlekken op komen. Bij Superwoonwinkel.nl zijn alle tafelkleden voor buiten waterafstotend en afwasbaar zodat je ze (inclusief de tafel) lang mooi houdt. 

Stel filters in om de keuze makkelijker te maken

Je kunt een keuze maken uit verschillen tafelkleden. Vind je het aanbod erg uitgebreid en het moeilijk de juiste keuze te maken? Dan kun je diverse filters instellen zodat kiezen wat eenvoudiger wordt. Zo geef je eerst aan welke kleur je zoekt voor het tafelkleed. Vervolgens kun je een keuze maken uit diverse breedtes. Daarna kies je van wat voor materiaal het kleed gemaakt dient te zijn en wat voor print je graag wilt hebben. Tenslotte kun je ook nog aangeven of er bepaalde specificaties nodig zijn en hoeveel je aan het kleed wilt uitgeven. Als je alle filters ingevoerd hebt krijg je alleen de resultaten te zien die aansluiten bij jouw wensen. 

Vorm en lengte bepalen

Als je eenmaal een kleed gevonden hebt dat naar je zin is kun je dit aanklikken en je verdere wensen aangeven. Je kiest voor de vorm die je hebben wilt. Je hebt hierbij de keuze uit vierkant, rechthoek, cirkel, ovaal of ellips. Daarna geef je de juiste lengte aan die het kleed dient te hebben. Als je deze hebt ingevoerd krijg je meteen op het scherm te zien wat het tafelkleed gaat kosten en kun je overgaan tot het bestellen ervan.