Compleet meubel voor de badkamer

eiken badkamermeubel

Waar voorheen gebruikt werd gemaakt van een wasbak met een spiegel, zijn de complete meubels voor in de badkamer niet meer weg te denken. Gelukkig is er voor ieder soort badkamer wel een bijpassend meubel te vinden, niet alleen het formaat maar ook het materiaal kun je namelijk zelf kiezen. Wanneer je houdt van natuurlijke materialen is een eiken badkamermeubel perfect, de prachtige meubels stralen ook een bepaalde luxe uit in je badkamer.

Kies voor een mooie indeling

Bij het kiezen van een eiken badkamermeubel is het formaat ook erg belangrijk, aan de hand daarvan kun je voor een indeling kiezen. Wil je open vakken om je badkamer spullen te laten zien, of liever je handdoeken veilig achter een deur of klep. Je kunt natuurlijk ook een combinatie kiezen van deze twee. Een waskom op het badkamermeubel geeft je badkamer niet alleen en moderne look, maar ook een sjieke uitstraling. Op deze manier kun je met verschillende accessoires de sfeer bepalen, en natuurlijk de looks in je badkamer.

eiken badkamermeubel

Bijpassende spiegel

Bij een eiken badkamermeubel hoort ook een spiegel, je kunt kiezen ook kiezen voor een spiegel zonder lijst. Wil je er een eenheid van maken dan is de spiegel met een eiken lijst natuurlijk prachtig om te zien. Van je meubel maak je dan een mooie eenheid met de spiegel, desgewenst is er nog bijpassende verlichting beschikbaar. Of je nu een badkamermeubel wilt voor een persoon, of heb je de ruimte voor een meubel voor twee personen bij vanheckbadkamers.nl vind je het allemaal.