De Solar Edge

Ben jij in het bezit van zonnepanelen en vind je het geweldig om je opbrengsten elke dag te checken, dan is dit product misschien iets voor jou. De Solar Edge is een omvormer die de zonnepanelen helpt om een nog grotere opbrengst te behalen. Dit wordt ook wel gezien als een ‘optimizer’ een apparaatje dat jouw product optimaliseert.

De voordelen

En Solar Edge biedt verschillende voordelen voor jouw zonnepanelen.

Hogere opbrengst

De Solar Edge zorgt ervoor dat jouw zonnepanelen beter werken zowel in situaties met weinig en veel schaduwval. Over het algemeen ligt de extra opbrengst tussen de 6-30% wat dus een heel hoop extra energie kan betekenen!

 Makkelijk monitoren

De Solar Edge zorgt ervoor dat je via een app makkelijk alles van je zonnepaneel kan monitoren. Dit is niet alleen ongelofelijk handig, maar voor de echte fanaten ook nog eens heel erg leuk!

Goedkoper dan de concurrentie

Als je al wat verstand hebt van omvormers, dan is de Solar Edge een echte verademing. Niet alleen de kwaliteit is erg goed, maar hij is ook nog eens veel goedkoper dan andere micro-omvormers.

Kortom, de Solar Edge is eigenlijk een must-have voor iedereen die zonnepalen bezit om zo een hogere opbrengst te krijgen.