Een opdracht uitzetten voor maatwerk meubels

Mocht je je ooit in een positie bevinden als ik, waarin je bij de normale woonboulevard niet uit kunt, onthou dan het gegeven dat je ook maatwerk meubels kunt laten uitvoeren. Immers, bij de firma Wortman kun je hiervoor prima terecht. Ikzelf had een opdracht voor een tafel van ongeveer zes meter in de lengte, iets waarvoor ik bij vele anderen echt niet terecht kon. Gelukkig zag Wortman het direct als een uitdaging deze opdracht op zich te nemen en ik kan vertellen dat ik als klant zeer, zéér tevreden mag zijn met hoe serieus deze firma met de bij haar binnengekomen opdrachten omgaat.

De firma Wortman is een aanrader!

Immers, voor mij is een prachtige eettafel geproduceerd door dit bedrijf, waar ik nu met talloze vrienden al vele avonden aan gespendeerd heb. Deze grote loods, die ik in een jaar tijd met veel zwoegen bewoonbaar heb gemaakt, vroeg ook om een grootse indeling van de ruimte. Ik kon niet aan komen zetten met een kleine tafel bijvoorbeeld – en bovendien houd ik er altijd enorm van om uitgebreide etentjes te geven, iets wat ik nu dus mooi kan doen.