Gevelherstel

Gevelherstel heeft voor een bijzonder mooie resultaat gezorgd. Sinds kort hebben wij een leuk boerderijtje gekocht en waren nu druk bezig om deze op te knappen. Binnen verliep  het allemaal voorspoedig. Maar helaas moest er aan de buitenkant ook het één en ander worden gedaan. Wij wisten van tevoren al dat dit huisje een flinke opknap beurt nodig zal hebben. Daar was de prijs dan ook naar. Echter hadden wij ons een beetje verkeken wat er precies allemaal gedaan moest worden. Om ons een beetje werk uit handen te laten nemen, hebben wij er een professioneel bedrijf bij laten komen. De naam van dit bedrijf is Dr. Vinyl en zij hebben de buitenkant van deze woning aangepakt.  

Gevelherstel perfect uitgevoerd

Voordat wij definitief een afspraak met Dr. Vinyl hadden gemaakt, hadden wij eerst een offerte aangevraagd. Wij wilden niet voor verrassingen komen te staan en daarom hadden wij dit aangevraagd. Al vrij snel kregen wij deze in handen. Het totaal plaatje viel ontzettend mee en daarom hebben wij meteen een afspraak gemaakt om ons huis op te knappen.

In de loop van de jaren was er een stuk muur afgebroken en hier was verder niets mee gedaan. Ook was het eens zo witte huisje nu vies en grauw. Met de medewerkers van Dr. Vinyl was de afspraak gemaakt dat zij alles wat stuk was gingen herstellen en als kers op de taart, de gevel weer wit maken. Het resultaat is prachtig! Wij zijn bijzonder tevreden over de geweldige werkzaamheden van dit bedrijf.