Heerlijk in weer en wind buiten genieten

Tuinliefhebbers willen natuurlijk optimaal genieten van de tuin, met een overkapping kun je lekker veel genieten van je tuin. Het nadeel is alleen als er wind staat of het regent, ben je niet beschermt, maak je gebruik van een glazen schuifdeur aan de voorkant kun je altijd genieten van je tuin. Wanneer het mooi weer is schuif je de deur open en heb je het idee dat je echt in de tuin zit. Bij minder mooi weer, sluit je de overkapping af zodat je beschut zit. 

glazen schuifdeur

Geen opgesloten gevoel

Omdat een glazen schuifdeur van mooi helder glas is, heb eigenlijk niet het idee dat je opgesloten zit. De grote ruit van de deur geeft je een gevoel van vrijheid, en je kunt direct de tuin in kijken. Wil je helemaal geen randen om het glas heen, en een vrij uitzicht dan zijn er ook glazen schuifwanden in het assortiment van verasol.nl. Deze wanden zijn vervaardigt van glazen delen, wat ervoor zorgt dat je geen enkele belemmering hebt met het uitzicht de tuin in.

Op maat gemaakt

Of je nu kiest voor een glazen  schuifwand kiest of voor een glazen schuifdeur, beide modellen worden perfect op maat gemaakt voor jouw formaat overkapping. Het voordeel van deze modellen van verasol.nl is, dat ze niet alleen toe te passen zijn om de overkappingen van Verasol maar op ieder ander merk en model. Of je nu een aluminium of houten overkapping hebt, ook voor andere merken kun je de deuren en wanden gebruiken.