Hoe met seniorenhulp mijn verhuizing licht werk werd

Ik kan Seniorenhulp niet genoeg bedanken. Als je op leeftijd bent wordt het verplaatsen van spullen ineens een stuk zwaarder werk. Laat staan het verhuizen van spullen. Toen ik naar een kleiner appartement wilde keek ik als een berg op tegen de verhuizing. Het appartement leek me leuk, alleen om al mijn spullen daar te krijgen. Toen kreeg ik via vrienden te horen over deze dienstverlening. Ze helpen bij verhuizingen en de inrichting van het nieuwe huis.

Overzicht

Ik kon ze werkelijk alles uit handen geven. Ze waren erg behulpzaam en vroegen steeds hoe ik het voor me zag. Vervolgens deden ze al het werk. Ik zat dus niet met de planning van het inrichten van het nieuwe appartement. Ik hoefde alleen maar te zorgen dat ze bij de oude en de nieuwe woning konden. Kastjes uit elkaar halen, schilderijen van de muur afhalen en ophangen, de verhuiswagen indelen, alles werd voor me gedaan.

Snelheid

Voor ik het wist stond mijn nieuwe appartement vol met mijn spullen. En dan niet in dozen, maar volledig uitgepakt. Er waren ook nergens beschadigen te bekennen. Het was alsof in één dag mijn hele inboedel als magie in de nieuwe woning stond. Nu ik weet dat deze service bestaat bedacht ik me dat ik dit veel eerder had moeten doen. Ik wilde al veel langer naar een nieuw appartement, maar bleef het maar uitstellen. En dat eigenlijk alleen om de verhuizing.

Aanrader

Als je dus in dezelfde situatie zit als ik, neem dan dit bedrijf mee in je overweging. Je zult er absoluut geen spijt van hebben. Verhuizen wordt op deze manier bijna een leuke dag om naar uit te kijken.