Klusbedrijf Helmond heeft ons huis mooi verbouwt

klusbedrijf helmond

Mijn man en ik hebben klusbedrijf Helmond ingeschakeld voor een verbouwing aan ons huis. Wij waren al jaren van plan om een mooie uitbouw te nemen. Het kwam er steeds maar niet van omdat er elke keer wat tussen kwam. Omdat wij deze zomer niet op vakantie gingen, hadden wij geen excuus meer om het nog langer uit te stellen. Aangezien wij niet zo goed wisten welk bouwbedrijf te vertrouwen is, zijn wij bij onze buren langs gegaan. Zij hadden vorig jaar ook een aanbouw laten maken, dus misschien wisten zij een goed bedrijf. Die avond gingen mijn man en ik naar de buren om advies.

Verbouwen

klusbedrijf Helmond werd ons aangeraden

Toen wij vroeg of de buren een bouwbedrijf konden aanraden, zeiden zij direct klusbedrijf Helmond. Beide waren zij er echt heel erg enthousiast over. Zij hadden de aanbouw gemaakt en het resultaat was heel erg mooi. Ook vertelde zij dat de samenwerking heel erg goed ging. Als het bedrijf ergens tegen aan liep, dan werd dat gelijk gecommuniceerd. De aanbouw was ook op tijd afgekomen. Vaak zie jij namelijk dat een verbouwing toch langer duurt dan dat er van te voren aan wordt gegeven. Aangezien de buren zo positief over het bedrijf waren, besloten wij contact op te nemen.

Verbouwen

Een vlekkeloze samenwerking

Toen wij het klusbedrijf Helmond belde, kregen wij een vriendelijke vrouw aan de lijn. Wij maakte een afspraak om langs te komen en voor we het wisten was er al een definitief ontwerp gekomen. Het bedrijf ging direct met de aanbouw aan de slag. Jij kon zien dat het team echt op elkaar ingespeeld was. Zij werkte kei hard door en binnen een mum van tijd begon het al ergens op te lijken. De aanbouw is echt heel erg mooi geworden en wij zijn heel blij dat wij de buren om advies hebben gevraagd. Wij raden dit bouwbedrijf aan iedereen aan.