Maak de tuin echt af

houten schuttingen

Een tuin is niet af wanneer iedereen er zomaar in kan kijken, zit je in de avond gezellig met je vrienden een drankje te drinken is het het de bedoeling dat iedereen mee kan kijken. Door het plaatsen van houten schuttingen zorg je ervoor dat je meer privacy hebt, naast je privacy staat het ook nog eens erg mooi in je tuin. Bij grasengroenschuttingen.nl vind je verschillende soorten schuttingen die je in de tuin kunt plaatsen, kies een houtsoort die je mooi vindt. 

houten schuttingen

Duurzame schuttingen

Bij het plaatsen van houten schuttingen is het wel de bedoeling dat je er een aantal jaren plezier van hebt, laat je de schutting plaatsen door het team van grasengroenschutting.nl heb je garantie op de duurzaamheid. Natuurlijk wordt er ook gelet op de materialen die gebruikt worden bij het plaatsen van de schutting, zodat je van alle onderdelen en materialen lang plezier hebt. Omdat de schuttingen in het bezit zijn van het KOMO keurmerk weet je zeker dat je een verantwoorde schutting hebt.

Goede afwerking

Door je houten schuttingen goed af te werken zorg je er ook voor dat je er lang plezier van hebt, met een afdeklat op de schutting ben je er zeker van dat er geen water in de houten delen komt. Het materiaal wat gebruikt wordt voor de schuttingen is hardhout, wat gegarandeerd minimaal 25 jaar mee zal gaan. Denk ook aan de bevestigingsmiddelen van RVS materiaal, hiermee voorkom je dat deze zullen gaan roesten.