Waar vind je origineel kinderbehang?

Qiddie

Kinderbehang kun je in allerlei soorten en maten kopen. Toch vind je in de standaard bouwmarkten en woonwinkels wel veel van hetzelfde. Denk aan populaire tekenfilmfiguren en de standaard kleuren blauw en roze. Als je niet van roze, prinsessen, dino’s of auto’s houdt dan moet je net wat verder zoeken.

Kinderbehang

Koop jouw kinderbehang online

Gelukkig is er online veel kinderbehang verkrijgbaar. Hier vind je ook de kleinere en minder bekende merken. Zoals het merk Lilipinso. Dit merkt heeft een uitgebreide collectie met mooie behangetjes. Patronen met flamingo’s, wolkjes of druppels. Of kies voor driehoekjes of een mooi dessin met bloemen. De kleuren variëren van zachte gedempte kleuren die niet misstaan op een babykamer tot heldere vrolijke kleuren. Bovendien zijn er diverse kleuren verkrijgbaar. Dus ook voor een uniseks kamer kun je hier prachtig behang vinden voor op de babykamer. Als je het geslacht van je kindje nog niet weet of je houdt gewoon niet van roze of blauw dan ben je bij dit merk aan het juiste adres. Niet alleen voor op een baby- of kinderkamer. Dit behang kan ook prima in je eigen slaapkamer of zelfs in de woonkamer.

Lilipinso

Behang van het merk Lilipinso wordt verkocht bij qiddie.com

Lilipinso is vooral online verkrijgbaar. Zoals in de webshop qiddie.com. Hier vind je naast behang ook muurstickers en kleden van dit merk. Daarnaast hebben ze groot assortiment prachtig mooi speelgoed van onder andere Janod, Hape, Brio en Kapla. Speelgoed dat te mooi is om in een kast te stoppen maar ook uitstekend staat op een kinderkamer. Bezoek dus zeker eens deze website en laat je verrassen door het enorme aanbod van leuke spullen en speelgoed voor de kamer van jouw kleintje. Natuurlijk kun je dit direct online bestellen en heb je het snel in huis.