Waarom ik koos voor massief parket

massief parket

Mijn ervaring bij het aanschaffen van massief parket is waarover ik graag mijn reactie achter wil laten op deze blog. Veel mensen kennen het gevoel wanneer zij staan voor de moeilijke keuze om een gepaste vloer in een woning te laten leggen. Want welke vloer past nu echt in jouw woning? En hoe zit het met de levensduur? 

Zelf stond ik ook voor dit dilemma. De vorige vloer was nog van de vorige bewoners van ons huis. Deze had zijn beste tijd dan ook al gehad toen we het huis kochten. Maar omdat wij ons huis hebben verbouwd moest de oude vloer er sowieso uit. Het werd tijd voor iets nieuws. Omdat mijn vrouw en ik er op het internet niet echt uitkwamen wat wij nu eigenlijk het beste moesten kiezen, zijn wij naar de showroom van Knulst Houten Vloeren gegaan. 

Massief parket uitzoeken op houtsoort

Aangekomen in de showroom in Nunspeet, werden wij overladen door de ruime keuze. Gelukkig konden we direct iemand aanspreken met al onze vragen. We wilde een massief houten vloer maar niet te donker. We mochten direct meelopen naar alle keuzemogelijkheden van dit type vloer. Tevens werd ons getoond hoe stevig deze vloer is en hoe deze het beste onderhouden kan worden. Al pratend konden wij ons al voorstellen hoe dit in ons huis zou passen. Ons huis is voorzien van veel licht en deze vloer zou prima tot zijn recht komen. De keuze is op eiken gevallen en de vloer kon ook al spoedig worden gelegd. Dit is dan ook keurig verzorgd. 

Ons huis is nu helemaal klaar om opnieuw te worden ingericht. De oude meubels hebben wij geschonken aan de kringloop. En nu kunnen wij aan de hand van onze stralende nieuwe vloer alle meubels en decoraties  hierop uitzoeken. De nieuwe vloer ziet er in ons huis nog mooier uit dan in de showroom.