Betonlook toilet

Toiletten zijn er in verschillende soorten en maten en in verschillende stijlen. Eén van de meest populaire is het betonlook toilet. Het betonlook toilet kent vele voordelen. Als je dus van plan bent om binnenkort je toilet te vervangen, of als je dat niet van plan was maar je eigenlijk stiekem wel weet dat het noodzakelijk is, lees dan gauw verder om erachter te komen wat de vele voordelen zijn die een betonlook toilet te bieden heeft.

Ruimtegevoel

Niet alleen heeft een betonlook toilet het voordeel dat deze naadloos is en daarmee meer hygiënisch, maar het geeft ook een groot ruimtegevoel. De betonlook is immers heel glad en strak doordat het gestuct is. Daardoor creëert het de illusie van een grotere ruimte, ook als het in werkelijkheid een kleine ruimte is die meer wegheeft van een hok. Dit is altijd fijn: niet alleen voor de claustrofoben onder ons, maar ook voor je stoelgang schijnt dit beter te zijn.

Een ander punt dat een voordeel is en dat bovendien bijdraagt aan de hygiëne, is het feit dat een toilet in beton cire of metal stuc watervast is. Dit betekent dat het makkelijk schoon te maken is. Beton cire toiletten zijn dus op twee manieren makkelijk schoon te houden: vanwege het feit dat ze watervast zijn, en vanwege het feit dat ze naadloos zijn.

Goedkoop

Daarnaast kan een betonlook toilet ook erg goedkoop zijn. Dit komt doordat je niet voor iedere stap een professional nodig hebt. Het afwerken van de wc met beton cire is namelijk iets wat u zelfstandig kan doen zonder externe hulp in te schakelen. Althans, als u een beetje handig bent. Zelfs als u niet zo handig bent is er op internet te vinden welke spullen je in huis moet halen en in welke stappen je het kan doen. Op die manier kan zelfs iemand met twee linkerhanden een betonlook toilet in elkaar zetten en afwerken.