Creëer een unieke sfeer met je verlichting

Verlichting heb je altijd nodig in je kamer of ruimte, maar niemand zegt dat dit altijd dezelfde verlichting hoeft te zijn als die iedereen heeft. Je kunt veel variëren met bijzondere ontwerpen en verlichting gebruiken die ook echt op mag en zal vallen. Brand van Egmond is de plek waar je voor dit soort verlichting moet zijn. Deze specialist op het gebied van designverlichting heeft voor iedere locatie en ruimte wel een unieke lamp die past bij het interieur, stijl en natuurlijk bij jou als persoon. Zakelijk en privé, Brand van Egmond heeft de juiste verlichting voor jou in huis en kan deze met souplesse en gevoel voor design voor je laten maken.

Overal een passend design

Bij Brand van Egmond gaat het om verlichting. En niet zomaar verlichting, maar de verlichting die jouw ruimte helemaal afmaakt. Met unieke designs, ontworpen door de eigen ontwerpers, toveren deze lampen je ruimte op tot leefgebied met karakter. Prachtig voor in je huiskamer, ideaal voor in een horecagelegenheid en efficiënt voor op kantoor. In elk van dit soort situaties is er wel iets te vinden dat bij je past. Dankzij de tientallen jaren ervaring die de designers hier bij Brand van Egmond hebben is het vinden van de verlichting waar jij naar zoekt een goed mogelijke taak.

Bestel jouw eigen verlichting

Wil je één of meer van de prachtige lichtsculpturen die Brand van Egmond in huis heeft ook in je bezit hebben? Neem dan contact op met de webshop en bestel jouw ideale verlichting. Je kunt de kwalitatieve lampen laten bezorgen, wat dan gedaan wordt volgens de richtlijnen die nodig zijn om de kwaliteit te waarborgen. Uiteraard ben je ook van harte welkom in de showroom in Naarden. Ook in het bezit zijn van jouw eigen lichtsculptuur? Kijk wat er allemaal mogelijk is en krijg ook de perfecte passende verlichting tot je beschikking.