Grootvakstelling

Large Spout Rack is een toonaangevend product dat zorgt voor een snelle en eenvoudige verwerking van zware producten voor diverse industriële sectoren. De perfecte mix van kwaliteit en betaalbaarheid van de producten zijn de meest opvallende kenmerken die dit ras de gebruikers biedt. Bedrijven over de hele wereld gebruiken deze om de voorraad veilig en efficiënt te regelen. Deze worden over het algemeen gebruikt in opslag-, distributie- en opslagdoeleinden. Ze staan de grootvakstellingen ​​bekend om hun vermogen om zware goederen van de ene plaats naar de andere te bewaren en te ordenen. Het grote spanrek biedt meer veiligheid aan de producten door te voorkomen dat ze verschuiven en beschadigd raken. De hele structuur van dit rek omvat een frame van draadframe met staal dat is geregen, samen met schuimvulling, waardoor de gebruikers het zonder problemen op elk soort oppervlak kunnen monteren. Het pakket bestaat uit een balk- en kolomuiteinde met schuimpakket en met staal vastgebonden zijkanten of pas de behoeften van de klant aan voor rekopslag met grote overspanningen grootvakstellingen. De installatie hiervan is ook eenvoudig, omdat het wordt geleverd met voorgeboorde sjablonen voor eenvoudige installatie.

Materialen die bij de productie van deze variëteit worden gebruikt

De materialen die bij de productie van deze variëteit worden gebruikt, zijn van hoge kwaliteit en hebben een uitstekend vermogen om corrosie te weerstaan. Daarom wordt het rek met grote overspanning duurzaam en wordt het zeer functioneel na veelvuldig gebruik gedurende een bepaalde periode.

Palletstellingen op maat laten bouwen

Daarnaast is het mogelijk om grote Palletstellingen op maat te laten bouwen die zowel aan uw specifieke wensen als die van uw klanten kunnen voldoen. U kunt de houtsoort kiezen en de maat bepalen die in uw magazijn past. Het kan worden gebruikt voor maximale capaciteit, waardoor het risico wordt verkleind dat pallets instorten of beschadigd raken tijdens het transport. Hout heeft een natuurlijk voordeel van weersbestendigheid, maar metalen en kunststof rekken worden op grotere schaal gebruikt vanwege hun grotere sterkte. De meeste grote racks kunnen bijna duizend eenheden en meer bevatten.