LED sfeerverlichting

LED lampen is de verlichting van de toekomst, vanwege zuinigheid, milieuvriendelijkheid en hun lange levensduur. De relatief hogere prijs wordt zo ruimschoots terug verdiend. Dat LED verlichting kil en ongezellig is, is ook al lang achterhaald. LED verlichting is er in allerlei nuances en brengt hierdoor sfeer in je huis of op kantoor, maar ook in winkels of horeca.

De lampjesfabriek

Deze jonge, innovatieve winkel in Maassluis begon met het verkopen van zelfgemaakte lampen. Inmiddels hebben zij nu ook een succesvolle webshop www.delampjesfabriek.nl, waar zij LED sfeerverlichting aanbieden. De energiezuinigheid in combinatie met schoonheid verenigen het nuttige met het aangename. Een aantrekkelijke prijs hoort hier ook bij.

Het assortiment LED sfeerverlichting

Bij De Lampjesfabriek verkopen ze allerlei soorten LED verlichting, in allerlei vormen en kleuren. Het assortiment bestaat uit Luminex LED filament lampen, Luminix XXL Lampen, Luminix color lampen, hanglampensets, fittingen, keramiek en snoeren.

Iedere ruimte kan je zo mooi en sfeervol maken. Lees bijvoorbeeld een blog om je wat meer te verdiepen in een bepaald onderwerp of bekijk het assortiment. Laat je inspireren en ga naar De lampjesfabriek

Online shoppen

Binnen Nederland bedragen de verzendkosten € 4,95 en naar België € 9,00.

Bij bestellingen boven de € 75,00 worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. De website is overzichtelijk samengesteld, zodat je snel vindt wat je zoekt. Kom je er niet uit en heb je behoefte aan advies? Neem dan contact op met Klantenservice. Op deze pagina vind je ook informatie over de betaalwijze, je bestelling, veelgestelde vragen, garantie, voorwaarden…enzovoort.